3. Indvielse
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
 
    
 
Forklarelsen (transfigurationen) på bjerget 3. indvielse
 
   
Ovenstående symboler/billeder, kan også vise sig i dine drømme/meditationer, når dit højere selv vil orientere/rådgive dig.
Stenbukken og Geden » Den laveste gruppe, viser materialisten, der søger næring ved foden af bjerget. Han tilfredsstiller grådigt sine materielle begær og behov.
  
Den hellige ged eller Enhjørningen »Den højere gruppe repræsenterer det søgende menneske, aspiranten og disciplen, der klatrer højere og højere op ad indvielsens bjerg som ønsker at tilfredsstille sin åndelige stræben. Den hellige ged og enhjørningen viser således den indviede, der er på vej til eller har opnået fuld sjælsbevidsthed dvs. er på vej til at nå toppen af bjerget eller når toppen af bjerget.
  
Fårene = Fårene skal skilles fra bukkene »Den gamle beretning om at fårene skal skilles fra bukkene på dommedag, har en dyb esoterisk betydning. Fårene repræsenterer de mennesker, der - når den langstrakte vi kender som "dommedag" indtræffer - er fuldt tilfredse med at være i flokken, og som derfor ikke er begyndt at gå lysets vej.

De vil gradvis ophøre at inkarnere, for ikke at sinke den øvrige menneskeheds udvikling. Senere vil de så - efter en lang hvileperiode på de indre planer blive sendt i inkarnation på andre kloder i en fremtidig udviklingskæde, hvor de bliver de ledende mennesker.
  
Bukkene »Bukkene, derimod, repræsenterer de højere Stenbukke, der til den tid har skilt sig ud fra flokken og er begyndt at klatre op af bjerget mod åndelige mål. De foresætter mod målet og vil til den tid udgøre flertallet af menneskeheden.
  
Ørnen = symbol på åndsaspektet -lyset »

Hvis du "ser" dette symbol indikerer det: højere åndelig styrelse eller at du skal holde blikket mod det åndelige Lys. Hold da dit øje fæstnet på ørnen; kald den åndelige ild ned; se ikke på jorden; vær centreret i det Guddommelige.

Top
Top
si03.098
B 146
Tegninger er naturligvis til frit af kopiere og benyttes
si03.098
B 146