Maha Chohan 3. stråle
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
 
 
3. stråle energi

Kvaliteter
Aktiv - Intelligens - Helligånden

Farver
Laksefarvet Rosa - Smagradgrøn

3. stråle energi

Kvaliteter
Aktiv - Intelligens - Helligånden

Farver
Laksefarvet Rosa - Smagradgrøn

 
Udført af Peter og Birgitte Fich Christiansen
   

Navnet Maha betyder stor og Chohan "Herre eller Mester" - altså Stor Mester. Disse væsner der har denne titel betegnelse er højtstående åndelige væsner/bevidstheder af forskellige grader.

Maha Chohan på billedet er Helligånden og han repræsenterer Guddommens 3. aspekt på planeten Jorden. Han står for Helligåndsflammen, der trøster og som giver liv og vitalitet på det ydre plan.

Han står ligeledes for opbygningen af menneskehedens civilisation under 3 og 7. stråle energien.

   

Det vil sige at han på 3. stråle og Mesteren R eller Greven af Saint Germain på 7. stråle samarbejder i opbygningen. Det er så meningen senere, når tiden er rede, at Greven skal overtage embedet som Civilisationernes Herre=Maha Chohan

Uddybende og forskellige syns/indfaldsvinkler omkring Maha Chohan.

Maha Chohan er den der ser - holder øje med de store tegninger/linjer i opbygningen af Jordens civilisationer og som holder "øje" med opbygningen af det nye og nedbrydning af de gamle elementer på Jorden, der ikke fungerer efter hensigten/planen mere.

Maha Chohan er også den store bevidsthed, der har med opbygningen og vedligeholdelsen af Jordens naturområder, til dette har han store underafdelinger i sit department (afdelinger).

Hvis du under meditation - klarsyn/hørelse og lignende har "set" et stort øje manifesteret ovenover dig eller lige foran foran dig - er det fra Maha Chohans afdeling.

Dette øje opleves roligt iagtagende og kommer det til dig i meditation eller lignende, så bliv ikke bange. Det bliver tiltrukket af energien, som du sidder i eller har kanaliseret. Skulle du opleve dette, så opret gerne en mental dialog med dette "øje" og den bevidsthed, der er bagved.

Blot vid, at denne bevidsthed er i stand til at opfylde dit ønske øjeblikkeligt, så bliv ikke bange, hvis din bøn/anmodning bliver opfyldt på stedet.

Ser du en Due under meditation/andet indikerer dette ligeledes, at Helligånds energien er tilstede (i manifestation) og hjælper til.

Fysisk er det så sandsynligt, at du ser nogle af de Deva´er - Engler der hører til under Helligåndens regi.

Det er en dejlig oplevelse, så bliv ikke bange for sådanne manifestationer og oplevelser - de er 100 % helt naturlige og HUSK - gerne opret en mental dialog med disse dejlige og smukke manifestationer af Helligånds væsner

I denne sammenhæng - husk at når du har "set" en manifestation af et/flere væsener fra de indre åndelige planer af - er dette "syn/billede/symbol" du har set, en gave til dig, som du kan benytte til (dagsbevidst) at kontakte denne energi igen.

Der kan drages en paralel til Pc´erns ikoner på skærmen. Tryk på Ikonet for specifik program og programmet åbner sig.

Top
Top
si03.124.01
B
si03.124.01
B