"Face" frygt m.m     
( Viden - healings og forløsnings teknikker )
Nedenstående vidensbase/indsigter er opsamlede gennem en årrække
og har været mig til stor glæde og fornøjelse, måske du kan have
glæde af dem også.
 
 (23)
 
En øvelse til at træne med at se “bjørnen” i øjnene.
 
 
Dette kan eventuelt være noget du frygter - eller lignende. Her vil jeg anbefale dig kvikt at kontakte din højere bevidsthed, eventuelt se den som en sol oven over dig, og herefter etablere kontakt til din jordforbindelse, ved at føre bevidstheden fra solen ned gennem kroppen, ud gennem benene og danne et rodnet fra fødderne og ned i Moder Jords fysiske legeme Jorden.
 
Du er nu forbundet med Solen foroven og Jorden forneden.
 
Herefter leder du bevidstheden op til hjertecenteret midt på brystkassen og bliver her, indtil der opleves en grad af harmoni omkring i og omkring dig.
 
Herfra op til dit mentale center, pandecenteret, lige oven over næseroden og midt på panden. Når du oplever at der er fred - ro - harmoni i dette center, indstiller/intuner du dig på valgte proces og i dette tilfælde er det eksempelvis oprydning frygtfølelser.
 
Du indstiller dig mentalt på at ville have ryddet op i dagsrester - løse tanker - følelser og så videre. Indstille dig på at face/se de ting, der opstår imens du sidder i den rolige og behagelige tilstand af væren.
 
Det er sådan, at hvis du formår at se ”Bjørnen” i øjnene og samtidig er i samklang med din sjæl/højere bevidsthed, og din jordforbindelse er i orden, så er det lettere at kapere eventuel frygt, at se den i øjnene, hvorved den oftest falder til jorden, som et visent blad.
 
Det er oftest det ubevidste skjulte, det der gør os bange, der ofte får os til at udføre urationelle handlinger, hvad enten det er på det følelsesmæssige eller tankemæssige plan.
 
Dette vil være til din fordel at benytte denne udrensningsteknik dagligt, ved regelmæssigt benyttelse reduceres den brugte tid til dette naturligt, så til sidst kan den udføres på 5- 20 minutter.
 
Acceptere at vi mennesker ikke er, som vi ser ud til.
Top
Top
si03.339
B 000.00
Tegninger er naturligvis til frit af kopiere og benyttes
si03.339
B 000.00