Healing     
( Viden - healings og forløsnings teknikker )
Nedenstående vidensbase/indsigter er opsamlede gennem en årrække
og har været mig til stor glæde og fornøjelse, måske du kan have
glæde af dem også.
 
(21 a 24)
 Renselses og beskyttelses teknik/øvelser 1
Kontakt til indre Lys-Gudsforbindelse.

Trin 1: Tænk eller sig højt:
Jeg tager nu direkte kontakt til den allerhøjeste kærligheds intelligens til alle tider og er nu beskyttet mod alt og alle, der ikke går lysets og balancens vej.
Jeg får nu hjælp til følgende:


Fjernesle af uhensigtsmæssige bånd.
Trin 2: Jeg fjerner nu alle de energier fra mig, som ikke tilhører mig, som er uhensigtsmæssige for mig, og som jeg fejlagtigt har taget til mig bevidst som ubevidst.
Jeg putter dem ned i en stor sæk (forestil dig dette)
 
Desuden skærer jeg alle sugekopper, kroge og lignende af mig (forestil dig massive, tykke, knivskarpe jerndøre, som går ned på alle sider rundt om dig samt oven over og neden under dig).

Alle stumperne, som er blevet skåret af, lægger jeg også ned i sækken (inde i jernboksen står du nu med en flammekaster).

Jeg brænder nu (forestil dig flammerne hen over din krop) de sidste ting, som hænger på mig - alt, der falder af, bliver ligeledes lagt i sækken.
 
Transformering af det uhensigtsmæssige affald.
Trin 3: Jeg sender hermed hele sækken op i lyset, så alle energierne i sækken bliver opløst og lavet om til gyldent lys, som kan medvirke til healing af Jorden.
 
Tilbagekaldelse/trækning af dine "spredte" energier.
Trin 4: Jeg tager nu alle de energier, der findes i hele kosmos, og som tilhører mig - tilbage. Jeg samler nu al min energi og min guddommelige kraft, som afbalanceres, så mine energier og min bevidsthed kan hjælpe mig til at få et bedre forhold til mine omgivelser.
 
Taksigelse til Gud.
Trin 5: Jeg takker for den guddommelige hjælp.

 

Kilde: Maria
Top
Top