Retur: Oversigt Lysets Mestre
Verdensmoderen Kwan Yin
Retur: Mandag
Retur: Portal
Retur: 7. stråle musik
Billede + Viden
   
 
Udført af Peter og Birgitte Fich Christiansen
   
 
Guds feminine energi (Verdensmoderen) - i Østen kaldet Kwain Yin
 
 
 
Kwan Yin er medlem af Det Karmiske Råd og arbejder tæt sammen med Herren Maitreya og Greven af St. Germain på at forandre menneskehedens hårde skæbne.

Hun er tæt knyttet til Maria og Lady Nada og har desuden et tæt samarbejde med deva-verdenen.

Kwan Yin kaldes også Østens Maria. Både Maria og Kwan Yin siges begge at stamme fra den samme sjæl og at være givet Yin frekvensen.

Kwan Yin er medfølelsens og barmhjertighedens gudinde og det guddommelige moderaspekt af buddhismen, svarende til gudinden Tara i tibetansk buddhisme. Det er den samme guddommelige energi som Jomfru Maria fremstår med i kristendommen, og som Isis gjorde det i de Ægyptiske mysterier.

Som en sand oplyst har Kwan Yin aflagt løfte om at blive i det jordiske rige indtil alt andet levende har fuldført oplysning og derved er befriet fra den lidelsesfyldte cyklus af fødsel, død og genfødsel.

Kwan Yins navn er en oversættelse af navnet på Sanskrit, Kuanshih Yin, hvilket betyder "Hende som lytter til verdens gråd".

På mange billeder bærer Kwan Yin oplysningens perler. Ofte er hun også vist skænkende en strøm af healende vand "Livets vand" fra en lille vase. Med dette vand bliver alle hengivne og alt levende velsignet med legemelig og åndelig fred. Riskornet symboliserer frugtbarhed og næring, og hendes hænder indeholder forskellige kosmiske symboler eller rituelle positioner

Kwan Yin siges at være det feminine aspekt af Avalokitesvara. Avalokitesvara fødtes gennem en lysstråle fra Buddhas højre øje. Det første han skal have sagt er " Om Mane Padme Hum" (Om juvel i lotus).

Han blev kendte af tibetanerne som Buddhas jordiske repræsentation og som vogter af Dharma-læren indtil ankomsten af Herren Buddha.
   
 
 
   
 
Generelt omkring VERDENSMODEREN
 
   

Verdensmoderen er udtryk for Guds feminine energi i det fysiske univers.

Verdensmoderen overstråler i højere grad en sædvanling, alle kvinder i graviditeten og det er denne overstråling der ofte giver den gravide kvinde det blide - rolige - smukke og lysende udseende, samt den afklaring og ro, der ofte kendetegner kvinden i denne periode, især særlig tydelig at se i slutningen af graviditeten.

I sin egenskab af Verdensmoder - stimulerer Guds feminine bevidsthed/energi (i vesten kaldet Maria og i østen kaldet Kwain Yin) moderkærligheden - den moderlige og omsorgsfulde energi i alle mennesker og har udtrykt sig gennem flere af historiens store kvindeskikkelser.

Det der er kendetegnende for denne energi er, at den betragter alle mennesker uden undtagelse, som sine børn og derfor er ingen - aldrig uden denne feminine energi´s g goodwill.

Trøster for alle dem som lider - kald og du vil blive hørt.

 
 
Top 
Top