Æ R K E E N G L E N     R A P H E A L
Også kendt som Rafael, Labbiel
5. stråle
Billede + Ikonbillede + Viden
Alle billeder kan købes i en
utrolig flot kvalitet hos


Peter og Birgitte Fich Christiansen

Størrelse
b10 x h15 cm

Størrelse
b20 x h30 cm

Alle billeder kan købes i en
utrolig flot kvalitet hos


Peter og Birgitte Fich Christiansen

Størrelse
b10 x h15 cm

Størrelse
b20 x h30 cm

   
     
 
Ikon billeder
 
     
 
Del billede/ikon 1  
 
     
 
Ærkeenglen RAPHAEL´s kendetegn:
Merkur stav - med visdommens slange.
 
 
 
     
Del billede/ikon 2
 
Ærkeenglen Rapheal´s kendetegn:
Udstrålende meget grønne og blå energier.
 
 
Del billede/ikon 1  
 
     
 
Ærkeenglen RAPHAEL´s kendetegn:
Flammende træ.
 
 
 
     
 
 

Jødisk - kristen ærkeengel
VIDEN OM RAPHEAL
Jødisk - kristen ærkeengel
 
(Også kendt som Rafael, Labbiel).
 
 

5. stråle, - strålen Logik - Intellekt - Healing.
 
Mestre
Stråler
Mennesketyper
Farver
Sten
Ærkeengel
Elohim
 
Hilarion.
Lady Maria.
Lady Rochelle.
5. Stråle
Logik.
Intellekt.
Healing.
Læger.
Healere.
Sygeplejersker.

GRØN.
BLÅ.

Smaragd.
Lapis Lazuli.
Raphael.
Lady Maria.
Vista (Cyclopee).
Crystal.
 

Ærkeenglen Rapheal.
(Også kendt som Rafael, Labbiel).
 
   
  Stråle Han er på 5. stråle, - strålen Logik - Intellekt - Healing. (symbolet for 5. stråle er en femkantet stjerne med spidsen opad).  
  Energierne/farve Energierne/farver der ofte viser sig ved manifestation er: Grønne og blå energier i flere nuancer.  
  Symboler Symboler som viser sig, når Rapheal manifester sig for at hjælpe den enkelte eller en gruppe:  
  Set/oplevet i praksis Utrolige smukke og klare grønne og blå energier + set den femtakkede stjerne manifestere sig i rummet er hvad jeg har set.  
    Andre healere i Den Gyldne Portal har set de symboler med henholdsvis slangen (tv) og (træet) til højre på billedet.  
  Opsamlet fra web Navnet Raphael betyder: "Gud har helbredt" eller den lysende som helbreder.
Rapheal kaldes den helbredende engel.
Rafa betyder "healer eller læge".
Rapheal hjælper med sundhedsproblemer, healing, syn, sandhed, og overflod.
Rapheal hjælper også med at overvinde sygdom, utilstrækkelighed, og med at helbrede dybe følelsesmæssige sår.
Fra påsken og frem til sommeren virker Rapheal, den store helbreder, der hjælper mennesket med healing og giver inspiration til nye åndelige terapier.
I sin hånd har han Merkurstaven, forvandlet til en ildslange. Han vil med luftens kræfter forvandle alt til kosmiske helsekræfter.
Hvis du ønsker at bede ærkeenglen Rafael om at anvende dig som en kanal for helbredelse, skal du egentlig i begyndelsen kun have oprigtigt ønske om at stå til tjeneste.
Rapheal er kommunikationens engel og også en medfølende, venlig og humoristisk engel, der hjælper og trøster mennesker med fysisk eller psykisk smerte.
Ugedag: Torsdag
 
       
  Bemærk venligst At ovenstående er opsamlet fra forskeliige frit tilgængelige Websites og er i første omgang tænkt som en inspirations kilde til dig og din søgen. Som følge heraf kan fakta og sandhedsværdien svinge og der kan forekomme divergerende oplysninger.

Der vil blive redigeret og rettet til – efterhånden som jeg vokser med opgaven. Med Venlig Hilsen Børge Nielsen. Redigeret 1x - 28.4.2009 + 2x - 20.4.2017
 


Jødisk - kristen ærkeengel
Uddybende omkring Ærkeenglen Rapheal og påkaldelse heraf.
Jødisk - kristen ærkeengel
 
(Også kendt som Rafael, Labbiel).
 

 

Opsamlet fra bog

Rapheals, Rafaels navn betyder: ”Gud helbreder”, ”Guds har helbredt”, baseret på det hebræiske ord rapha, der betyder "læge" eller "healer".

Rafael er en kraftfuld healer af fysiske kroppe, både for mennesker og dyr.

De, der påkalder Rafael, bliver hurtig helbredt. Det siges, at han healede den smerte, som Abraham følte efter at være blevet omskåret som voksen.

Rafael kan påkaldes på en andens vegne. Rafael vil gå derhen, hvor han bliver bedt om, men han kan ikke blande sig i en anden persons frie vilje.

Hvis en skrantende person afviser spirituel behandling, kan den ikke blive påtvunget ham. Imidlertid vil Rafaels tilstedeværelse have en beroligende indflydelse, der hjælper med den naturlige healing ved at reducere stress og ængstelse.

I Tobits Bog rejser Rafael med Tobias, der er Tobits søn. Under denne rejse holder Rafael Tobits fri af fortræd. Det gav Rafael en anden rolle som "de rejsendes skytsengel".

Rafael er en vidunderlig hjælp, når det drejer sig om sikker rejse, idet han sørger for, at alle detaljer vedrørende transport, overnatning og bagage forløber mirakuløst godt.

Han hjælper også folk på indre spirituelle rejser og hjælper dem i deres søgen efter sandhed og vejledning.

Rafael viste også Tobias, hvordan han kunne bruge dele af den fisk, han fangede, til medicinske formål, for eksempel til healende balsam og salver. Dette er et eksempel på, at Rafael ikke blot udfører spirituel healing direkte på den syge eller sårede, men også vejleder menneskelige healere i viden om, hvilken jordiske behandlinger de kan bruge på deres patienter.

Healere kan mentalt påkalde Rafael før eller under behandlingsseancer.

Rafael hjælper også kommende healere med deres uddannelse (inklusive det at få tid og penge til skolen) og hjælper dem derpå med at etablere deres healingspraksis ved at tiltrække vidunderlige klienter.

Rafael er healer og vejleder for vilde dyr og tamdyr. Jeg har haft vidunderlige resultater, når jeg har bedt Rafael om at finde forsvundne kæledyr til mig selv, venner og klienter. Resultaterne er næsten øjeblikkelige, eftersom dyr synes at være særlige åbne over for hans blide, kærlige omsorg.

Rafael hjalp til sidst med at heale Tobits blindhed, og han har arbejdet med tusinder af mine studenter ved mine workshops for at åbne deres "tredje øje", som er et spirituelt energicenter (chakra), der regulerer clairvoyance.

Rafael er megte sød, kærlig, venlig og blid, og du ved, at han er i nærheden, når du ser gnister eller glimt af smaragd grønt lys.

Ærkeenglene Rafael og Mikael arbejder ofte i forlængelse af hinanden for at uddrive besværlige ånder og eskortere lavere energier væk fra mennesker og steder.

Salomos Testamente beskriver, hvordan Rafael bragte den magiske ring med den indgraverede kraftfulde sekstakkede stjerne til kong Salomo. Salomo brugte ringen til at betvinge dæmoner. Så en del af Rafaels healingsarbejde omfatter åndefrigørelse og renselse af rum.

Hjælper med:
- At fjerne og reducere afhængigheder og misbrug
- Clairvoyance
- Fysisk og psykisk syn
- Vejledning og støtte til healere
- At finde forsvundne kæledyr
- Renselse af rum
- Åndefrigørelse
- Rejsende - i forbindelse med beskyttelse, god orden og harmoni

Påkaldelse:
Hver gang du eller en anden person eller et dyr oplever fysisk lidelse, så påkald Rafael for engle-behandling. Han griber direkte ind i personens eller dyrets krop og giver også vejledning om, hvad der kan gøres for at bevirke en healing.

For at påkalde Rafael for dig selv, så bare tænk for dig selv:
"Ærkeengel Rafael, jeg har brug for hjælp til (beskriv situationen). Omgiv og gennemtræng min krop med din kraftfulde energi af guddommelig kærlighed. Jeg overlader nu denne situation fuldkommen til Gud og ved, at jeg ved denne overgivelse er åben for at afsløre mit gudgivne helbred på alle måder. Tak for energi, sundhed og lykke, Gud og Rafael.

For at påkalde Rafael for en anden:
For at påkalde Rafael for en anden, kan du visualisere ham og andre engle omgive personen eller dyret med deres helbredende tilstedeværelse og smaragdgrønne lys. Du kan bede gud om at sende Rafael eller du kan bede Rafael direkte:

Ærkeengel Rafael, aflæg et healende besøg hos (navnet på personen eller dyret) for at fremme helbred og sundhed for alle involverede.

Hjælp med at løfte vores tanker op til tanker om tro og håb og fjern al tvivl og frygt.

Ryd vejen, så at guddommeligt helbred manifesterer sig nu og i al evighed. Tak.

 
       
 
Kilde:
Forfatter: Doreen Virtue, Ph.D. Titel: Ærkeengle og Opstegne Mestre. Forlag: Sphinx
 
       
 
Bemærk venligst:
Vær venlig at notere dig, at det er nødvendig for dig selv at efterprøve ovenstående, hvis du vil have en oplevelse af sandhedsværdien i det skrevne.

Glæd dig – det er indsatsen og forsøget værd. Der vil blive redigeret og rettet til – efterhånden som jeg vokser med opgaven.

Med Venlig Hilsen Børge Nielsen. Redigeret 1x - 28.4.2009 + 2x - 20.4.2017

 


 
 

 
Årsagen til at denne side.
 
 
Årsagen til at denne side i det hele taget er manifesteret er den, at der en dag befandt sig nogle åndelige bevidstheder i min stue og var meget ihærdige efter at jeg skulle sætte billeder af Ærkeenglene ind på Den Gyldne Portal , så de blev let tilgængelige og kontakbare på en hurtig og snild måde.
 
 
 
 
Dette er hermed gjort og nu er det tid til opsamlng af viden - indsigt og oplevelser. Jeg vil efter bedste evne præsentere den viden der er tilgængelig på det fysiske plan, samt den viden fra de bevidstheder der har med denne afdeling af Guds manifestation at gøre, vil delagtiggøre mig i. Glæder mig :)
 
 
 
 
Hvordan ser jeg dem?
 
 
Den dag de stod i min stue og præsenterede sig, så jeg dem stå bag mig som lysende bevidstheder ca. en par meter ovenover mig, Det virkede faktisk helt naturligt og ikke spor flippet. De virkede som om de iagtagttog min reaktion på deres tilstedeværelse - lidt smilende. Det virkede helt roligt og energien dejlig blød og varm Gylden/hvid vibration.
 
 
 
 
Englene vil gerne have, at vi i inkarnation benytter os af deres service og energi. Vi skal bare invitere dem ind, så vil de meget gerne komme.
 
 
Som før nævnt vil de gerne have, at vi i inkarnation benytter os af deres service og energi og til det er bevidstgørelse af deres tilstedeværelse jo en forudsætning. Og så det at vi bevidst enten kalder eller åbner os op for dem og beder dem om at deltage i vores liv eller når vi healer eller udfører Lys-tjenester. Tiden hvor deres tilstedeværelse kun bliver erkendt i lukkede grupper og andre situationer er ikke mere hensigtsmæssig. Faktisk vil der i Den Gyldne Tidsalder, som vi er godt på vej ind i resultere i en mere og mere manifesbar kontakt flade, så flere og flere kan opnå en naturlig forbindelse med disse naturlige Gudsplans opbyggere på Jordkloden.
 
 
 
 
Kræver dette en særlig evne eller et særligt talent?
 
 
Til dette svares der nej - bare det at hæve bevidstheden til deres frekvensområde/vibrationer og deres energikonstalationer, så vil portalen til deres rige/afdeling åbne sig og deres manifestation i det fysisk univers afstedskommes.
 
 
 
 
Hvordan øve sig i at kontakte dem, så der opnås en ægte og autentisk kontakt?
 
 
Se det spurgte jeg mig selv om og i mit univers blev det til at for at kunne skelne imellem de forskellige englebevidstheder, så måtte jeg jo kende til det der adskilte dem fra hinanden. Altså lære at skelne mellem deres forskellige energier eller udseende. Mente ikke jeg havde nok erfaringsviden til at kunne skelne dem fra hinanden energimæssigt eller ud fra visuelle forskelle endnu.
 
 
 
 
Så det er bare så dejligt at vi i Danmark har Peter og Birgitte Fich, som er fremragende spirituelle kanaler for den indre Gudsverden og bevidsthederne herfra, samt fremragende håndværkere og billede kunstnere, som giver os der ikke kan tegne og male en mulighed for visuelt at lære de indre Gudsbevidstheder at kende,
 
 
 
 
Ud fra Peter og Birgittes flotte billeder af ærkeenglene, som jeg med stor glæde havde erhvervet, fandt jeg nu de symboler/ikoner, som der var malet på billederne og lærte dem at kende udenad, så jeg dagsbevidst kunne se forskel på dem når de manifesterer sig for mig eller når de manifesterer sig i Ny Tids Lystjenester og meditationer i øvrigt. Dette har for mig vist sig at være en god ide, da jeg er en menneske type der meget let integrerer tilstedeværende energier ind i mit univers og være i dem, men i samværet integrerer min bevidsthed så meget med tilstedeværende energi, at jeg har svært ved at holde på mit mentale focus samtidig. Dette arbejder jeg dog kontinurligt på at forbedre, men tilbage til ikon/delbilledet.
 

 
Det der skal til er i virkeligheden åbenbart det at komme igang med samarbejdet og så skal englene på en naturlig måde nok få vores dagsbevidsthed til at rumme dem. Glæder mig til at blive dygtigere til at samarbejde med englene, men er personligt meget - meget taknemmelig for hjælpen fra åndelig side af (skytsånder og åndelieg/spirituelle vejledere) og fra engle og deva riget/planet af.
 

         
 
 
    Top